Laat sy Liefde jou Lei: Hoe dink Hy oor jou?

image_pdfimage_print

Laat sy Liefde jou Lei: Hoe dink Hy oor jou? – Milanie Vosloo

Hoe dink Hý oor jou?

Die Here sê: Ek dink heeltemal anders as julle. Ek doen dinge ook heeltemal anders as wat julle doen. Soos die wolke ver bo die aarde is, is die manier waarop Ek dinge doen ook ver bo die manier waarop julle dit doen. Jesaja 55:8a

Niemand van ons is verniet op hierdie aarde nie. Ook nie jy nie. Toe God besluit het om jou in jou moeder se skoot te plaas, het Hy oor jou gedroom .. gesien hoe jy as mens ontwikkel, met passie leef en ‘n ware dissipel vir Hom is.

Nou mag jy sê: Waar is dié ongelooflike “ek” wat God gemaak het vandag? Voldoen ek aan sy reuse verwagtinge? Leef ek al die goed en mooi wat Hy in my geplaas het met passie en waardering uit? Of het ek mettertyd myself begin sus met “gewoon-wees”. Met woorde soos “Ek is maar so-so”, “Ek het tog nie juis talente nie” of “Ander mense is soveel meer besonders as ek.”? As dit jou gedagtegang is, moet jy weet: Jy dink nie soos God dink nie. En jy gebruik waarskynlik nie die wonderlike talente en gawes wat Hy in jou geplaas het nie. En dan … staan jy die kans om dit te verloor.

Onthou: jy hoef nooit geïntimideerd te voel oor die gawes en talente van ander nie. Die mens wat jy is en dit wat God in jou geplaas het, maak van jou die beste jý. Jy moet dit net met oorgawe gaan lééf!

Meester-mensmaker, help my om u droom vir my lewe, te volg!

 

Skrywer: Milanie Vosloo

image_pdfimage_print

You may also like...