Laat sy Liefde jou Lei: Kinderlike Passie

image_pdfimage_print

Laat sy Liefde jou Lei: Kinderlike Passie – Milanie Vosloo

Kinderlike passie

Omdat God so baie vir ons omgee, sorg Hy dat ons almal elke dag kan leef en rondbeweeg. Ons bestaan slegs omdat Hy so wil … Ons is deur God gemaak. Ons behoort aan Hom.’” Handelinge 17:28a en 29a

Jou Skepper het meer in jou gesit as wat jy ooit kan droom of ooit in jou leeftyd kan uitleef. Miskien het jy al ’n groot deel van jou menskwaliteite uitgebou en kan jy met oortuiging sê dat jy jou goddelike potensiaal met passie leef. Hopenlik het jy ook in die afgelope paar dae opnuut motivering gevind in jouself, jou talente en vermoёns. Dalk het jy ook weer besef dat, soos John C Maxwell gesê het, God se koninkryk ongetwyfeld bevorder word deur mense met ‘n bietjie talent wat klein dingetjies vir ‘n groot God doen.

 

Ons kan almal sinvol en betekenisvol leef wanneer ons Gees van God toelaat om deur ons te werk en wanneer ons Hom vra om God se wil deur ons te laat werk. Kom ons bid daarom elke dag die volgende gebed: Dierbare Skepper, dat U in my eindelose moontlikhede geplaas het en dat U boonop aan my die toerusting gee om dit uit te leef. Vergewe my vir al die kere wanneer ek bang of lui terugdeins vir die uitdagings van die lewe. Maak u wil aan my bekend en help my om dit elke dag met die entoesiasme van ’n kind aan te pak en uit te voer.

Ja, Here, help my om dit wat reeds in my is, ten volle te ontwikkel.

 

Skrywer: Milanie Vosloo

image_pdfimage_print

You may also like...