R. C. Sproul – Jan van der Watt

image_pdfimage_print

Vraag

Kan Ek as NG-Lid luister na R.C. Sproul. Hi, jammer om te pla maar ek wil net by julle hoor ek is mal Oor Teologie en ek wil graag my kennis van Christenskap En God Verbreed, Ek is ń Trotse NG-Lid en ek wil nie sommer na ander denominasies luister nie, ek wil net by julle hoor of ek as NG-Lid Kan luister na R.C. Sproul, hy is ń Prebyterian Teoloog, julle Hulp en Bladsy word opreg waardeer.

Antwoord

Prof Jan van der Watt antwoord:

Dankie vir jou navraag. Jy kan gerus na RC Sproul se goed luister. DIe NG Kerk se wortels le sterk in die Presbiteriaanse tradisie waarin Sproul ook staan. Hy sal baie dieselfde se as wat tradisioneel in die NG Kerk gese word. 

Skrywer: Prof Jan van der Watt

image_pdfimage_print

You may also like...