Laat sy Liefde jou Lei: Die regte vrae

image_pdfimage_print

Laat sy Liefde jou Lei: Die regte vrae – Milanie Vosloo

Die régte vrae

U het my met u eie hande gemaak. Maak my kop nou vol van u wysheid sodat ek mooi verstaan wat U vra. Psalm 119:73

God ken sy kinders. Daarom verstaan Hy dat ons maar soms eg menslike (en kleinlike) versoeklysie-gebede bid. Hy het begrip daarvoor dat ons wêreldjies heel dikwels net om ons self, ons eie belang en die sirkel rondom ons draai. Tog dink ek die Vader wil so graag hê dat ons ook groter vrae vir Hom sal vra. Dat ons verder as onsself, ons lewe hier op aarde en ons menslike bestaan sal dink. Ja, ek glo Hy wil hê dat ons gedagtes en ons gebede ook ingestel sal wees op sý dinge: op ewigheidswaarde-kwessies wat vir Hom belangrik is.

Kom ons bid elke dag, saam met ons tipiese ménsgebede, ook die volgende hemelgebede:

Vader in die hemel, ek eer en aanbid U omdat U God is: dié God wat hemel en aarde in geskep het en elke dag in stand hou. Here Jesus, ek loof en dank U vir u ongelooflike genade in my en ander se lewens. Heilige Gees, wys aan my hoe ek my lewe aan U kan wy; hoe en waar ek u wil kan uitleef en aan wie ek vandag ’n verskil kan gaan maak. Ja, Here, laat u Naam geheilig word, laat u koninkryk kom en laat u wil geskied … tot in ewigheid.

Amen

 

Bybelkennis gaan gereeld gedeeltes uit Milanie Vosloo se boek: Laat sy Liefde jou Lei, publiseer. Ons dank aan Milanie Vosloo en CUM vir hierdie vergunning.

Vir meer inligting oor CUM, besoek gerus hulle webblad by www.cumuitgewers.co.za

milanie_boeke_advertensie

 

Skrywer: Milanie Vosloo

image_pdfimage_print

You may also like...