Psalm 119:37

image_pdfimage_print

 “The mark of a good church is not its seating capacity but its sending  capacity” (Mark Stachura). 

 

Psalm 119:37

Weerhou my van ‘n nuttelose lewe, laat my leef op die weg wat U aanwys (NAV)

Wend my oë af, dat hulle geen nietigheid sien nie; maak my lewendig in u weë (OAV)

Keer dat ek nie na dinge kyk waarvan U niks hou nie. Om te leef soos U wil hê; dis al wat ek vra! (Die Boodskap).

  

Na watter nuttelose dinge kyk jy? Ek dink nie psalmis dink hier aan Facebook of blogs of Twitter of Youtube nie. Nuttelose dinge trek my weg van God af. Feitlik alles kan nutteloos wees as dit my aandag wegtrek van wat regtig belangrik is.

 

Die psalmis maak dit baie duidelik dat waarde verkry word deur te leef op die weg wat God vir ons aanwys. Hy vra dat God sy oë moet afwend van dit wat nutteloos is en vestig op dit wat waardevol is. God en God se woord is al wat vir hom waardevol is.

 

Here, help ons om op U en u woord te fokus. Amen.

 

image_pdfimage_print

You may also like...