Laat sy Liefde jou Lei: Is jy ook ‘n tyd-slagoffer?

image_pdfimage_print

Laat sy Liefde jou Lei: Is jy ook ‘n tyd-slagoffer? – Milanie Vosloo

Is jy ook ‘n tyd-slagoffer?

Doen wat jy moet doen, en bly getrou aan die Here. Wees elke oomblik bly dat jy die Here ken. Hy sal sorg dat jy kry wat jy wil hê. Psalm 37:4

Ons leef in ‘n horlosie-gedrewe-wêreld. Keer op keer betrap ek myself dat ek wéér op my horlosie kyk, te vinnig bestuur, te min tyd het vir belangrike goed en daarom heeltyd gejaagd voel. Wanneer ek ‘n tydjie vir stilword het of ‘n paar minute van “niksdoen” my beskore is, wonder ek skuldig wat ek eintlik nou in hierdie paar minute kon doen. Dit beteken eenvoudig dat ek toegelaat het dat tyd my baas is. Ek is ‘n slagoffer van ‘n té-vinnige-bestaanswêreld. Daarom kom ek nie by die werklik belangrike dinge uit nie en voel ek dikwels onvervuld.

Voel jy ook soms so?

Kom ons kies téén hierdie te veel inskrywings op ons dagboeklewe sodat ons tyd het vir gewone ménsweesdinge: vir dinge soos om by ons Vader se voete te sit, om werklik na ons liefhê-mense te luister en om dié dinge te doen wat ons harte en siele verryk. Kom ons leef vandag binne die normale spoedgrens van die lewe sodat ons weer kan ervaar wat dit is om wérklik te lééf!

Bid dat die Vader aan jou die regte ritme vir die lewe sal leer. Dié ritme waarin jy teen die regte spoed leef en vrede ervaar omdat jy weet dat Hy in beheer is.

Here, verminder my leefspoed sodat ek die perfekte balans sal vind en U sal verheerlik in die manier waarop en tempo waarteen ek leef.

 

Bybelkennis gaan gereeld gedeeltes uit Milanie Vosloo se boek: Laat sy Liefde jou Lei, publiseer. Ons dank aan Milanie Vosloo en CUM vir hierdie vergunning.

Vir meer inligting oor CUM, besoek gerus hulle webblad by www.cumuitgewers.co.za

milanie_boeke_advertensie

 

Skrywer: Milanie Vosloo

image_pdfimage_print

You may also like...