Praat, Here, u dienaar luister!

image_pdfimage_print

“The church becomes irrelevant when it becomes purely a human creation. We are not all we were made to be when everything in our lives and churches can be explained apart from the work and presence of the Spirit of God.” – Francis Chan

Praat, Here, u dienaar luister!

Die Here het gekom en gaan staan en soos die vorige kere geroep: “Samuel, Samuel!” En Samuel sê: “Spreek, Here, u dienaar luister!” (1 Samuel 3:10)

Ek moet bid dat die Here my leer om te luister. 

Die wêreld is so besig en raas so baie en my ore is al moeg van al die klanke wat gedurig op my aanrol. Gee my die insig van die jong seun Samuel toe hy gesê het: Praat, Here, u dienaar luister. Gee my die vermoë om te hoor as U in my hart praat. Laat ek gewoond word aan die klank van u stem – ook as die klanke van hierdie aarde stil word. Al wat dan oorbly is die klanke van u stem wat praat. Amen.

Hierdie is ‘n gebed van A. W. Tozer uit sy boek: The Pursuit of God

 

image_pdfimage_print

You may also like...